Steeds meer auto's worden tegenwoordig voorzien van sportieve remmen. Zag je vroeger de fel rood gekleurde remklauwen enkelt op dure sportauto's, tegenwoordig vindt je ze ook terug in een verscheidenheid van kleuren en afmetingen op vrijwel alle sportievere modellen. 

Deze fraaie remklauwen zijn echte eyectachers die gezien mogen worden, maar worden in de loop der jaren dof en lelijk door de constant wisselende tempraturen, vocht en vuil. Veel mensen kiezen er na verloop van tijd voor om de remklauwen opnieuw te spuiten of zelfs te voorzien van een andere kleur lak. Speciaal voor deze mensen leveren wij een breed assortiment aan hittebestendige remklauwstickers verkrijgbaar in standaard maten geschikt voor de onderstaande vier remklauw varianten.

Opzoek naar een unieke remklauwsticker?

Naast het bestaande assortiment zijn wij ook in staat unieke hittebestendige remklauwstickers op maat voor u te maken met bijvoorbeeld een persoonlijke tekst of uw eigen bedrijfslogo. Zit de gewenste maat of kleur er niet tussen of heeft u wellicht een eigen ontwerp remklauw sticker? Neem dan vrijblijvend contact met ons op doormiddel van ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogenlijk contact met u op.

 

Wij hebben deze producten nooit op voorraad. Op het moment dat wij de productie starten van een bepaald logo of beeldmerk, gaan wij ervan uit dat de eindklant toestemming heeft ontvangen van de eigenaar / rechtenhouder van het betreffende logo. Bent u eigenaar van een logo en wenst u deze verwijderd te hebben van onze website, neem dan contact met ons op via info@cheapstickers.nl  en uw logo wordt direct verwijderd van onze website.

Sorteer op
© 2013 - 2024 CheapStickers.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel