Op 30 november 2013 overleed Fast and the Furious acteur Paul Walker op 40 jarige leeftijd als gevolg van een auto-ongeluk. Paul Walker had enorm veel fans binnen de tuningcommunity en voor velen was de Fast and the Furious filmreeks een bron van inspiratie. Speciaal voor alle Paul Walker fans hebben wij een overzicht gemaakt van Paul Walker geinspireerde stickers.

Opzoek naar speciale Paul Walker stickers?

Elke Paul Walker sticker in onze webshop is verkijgbaar in vrijwel elke kleur of maat. Zit de door u gewenste kleur of maat er niet tussen of heeft u een ontwerp van een  sticker welke niet in onze webshop staat. Neem dan vrijblijvend contact met ons op doormiddel van ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Wij hebben deze producten nooit op voorraad. Op het moment dat wij de productie starten van een bepaald logo of beeldmerk, gaan wij ervan uit dat de eindklant toestemming heeft ontvangen van de eigenaar / rechtenhouder van het betreffende logo. Bent u eigenaar van een logo en wenst u deze verwijderd te hebben van onze website, neem dan contact met ons op via info@cheapstickers.nl  en uw logo wordt direct verwijderd van onze website.

Sorteer op
© 2013 - 2024 CheapStickers.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel