Op deze pagina staan de meest populaire stickers van onze website in maten vanaf 80cm t/m 200cm. Al deze stickers zijn zeer geschikt om al raambanner te dienen en kunnen over de zonnebanden geplakt worden welke wij hier ook verkopen. Deze zonnebanden zijn standaard verkrijgbaar in zwart, wit of zilver metallic, maar op verzoek ook in andere kleuren. Wij raden aan om bij bestelling van een raambanner of zonneband in onze Sticker & Wraptools webshop alle benodigdheden mee te bestellen om de sticker te kunnen plakken. Dit bespaard u uiteindelijk een hoop gedoe. Alle stickers vanaf 40cm worden als postpakket verzonden in een stevige kartonnendoos met vulling. 

Opzoek naar speciale raambanners?

Elke raambanner in onze webshop is verkrijgbaar in vrijwel elke kleur of maat. Zit de door u gewenste kleur of maat er niet tussen of heeft u een ontwerp van een raambanner welke niet in onze webshop staat. Neem dan vrijblijvend contact met ons op doormiddel van ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Wij hebben deze producten nooit op voorraad. Op het moment dat wij de productie starten van een bepaald logo of beeldmerk, gaan wij ervan uit dat de eindklant toestemming heeft ontvangen van de eigenaar / rechtenhouder van het betreffende logo. Bent u eigenaar van een logo en wenst u deze verwijderd te hebben van onze website, neem dan contact met ons op via info@cheapstickers.nl  en uw logo wordt direct verwijderd van onze website.

Sorteer op
© 2013 - 2021 CheapStickers.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel