Naamstickers met vlag zijn niet alleen populair en in de race -en rallywereld, maar zie je ook steeds vaker op straatauto's. Onze naamstickers koment altijd per set van twee stuks voor de linker -en rechterzijde. Op deze pagina kun je zelf je naamsticker personaliseren. Je kunt kiezen uit verschillende designs, kleur en afmeting.

Alle stickers in onze webshop zijn in de onderstaande kleuren verkrijgbaar, welke samen met de gewenste maat te selecteren zijn in het keuzemenu. Zit de door u gewenste sticker, maat of kleur er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op doormiddel van ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogenlijk contact met u op.

 

Wij hebben deze producten nooit op voorraad. Op het moment dat wij de productie starten van een bepaald logo of beeldmerk, gaan wij ervan uit dat de eindklant toestemming heeft ontvangen van de eigenaar / rechtenhouder van het betreffende logo. Bent u eigenaar van een logo en wenst u deze verwijderd te hebben van onze website, neem dan contact met ons op via info@cheapstickers.nl  en uw logo wordt direct verwijderd van onze website.

 

Sorteer op
© 2013 - 2024 CheapStickers.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel