Insta is niet meer weg te denken uit de hedendaagse samenleving. Voor zowel personen als bedrijven is socialmedia de plek om te laten zien wie je bent en waar je voor staat. CheapStickers.nl biedt een uitgebreid assortiment van stickers aan om te laten zien welke socialmedia jij of jouw bedrijf gebruikt en vooral hoe deze te bereiken is. Deze pagina is volledig gewijd aan Instagrams. Onze Insta stickers zijn geheel zelf te personaliseren d.m.v. een eigen tekst, waarmee je mensen kunt doorverwijzen naar je Insta Pagina.

Elke Insta sticker in onze webshop is verkrijgbaar in vrijwel elke kleur of maat. Zit de door u gewenste kleur of maat er niet tussen of heeft u een ontwerp van een sticker met een ander lettertype welke niet in onze webshop staat. Neem dan vrijblijvend contact met ons op doormiddel van ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij hebben deze producten nooit op voorraad. Op het moment dat wij de productie starten van een bepaald logo of beeldmerk, gaan wij ervan uit dat de eindklant toestemming heeft ontvangen van de eigenaar / rechtenhouder van het betreffende logo. Bent u eigenaar van een logo en wenst u deze verwijderd te hebben van onze website, neem dan contact met ons op via info@cheapstickers.nl  en uw logo wordt direct verwijderd van onze website.

 

Sorteer op
© 2013 - 2024 CheapStickers.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel